You are here: Home » Beauty » Lang haar voor 1 dag met Flip in Hair.

Lang haar voor 1 dag met Flip in Hair.

geschreven door Constance

Wil je af en toe lang haar hebben, heb je dun haar zonder volume, of ga je binnenkort trouwen en wil je haar maar niet groeien? En zie je haarextensions niet zitten? Dan is er nu Flip in Hair.

Met Flip in Hair heb je binnen 1 minuut lang haar en je haalt het haarstuk er ook weer zo uit. Hoe werkt Flip in Hair? Je plaatst de draad (waar het haar aan bevestigd is) net achter je haargrens en dan duw je de Flip in Hair naar beneden zodat het haarstuk zich aanpast aan de vorm van je hoofd. Met de puntkam kam je je eigen haar over de draad en breng je het verder in model. Omdat Flip in Hair gemaakt is van echt haar kan je het gewoon wassen en stylen, maar niet bleken of kleuren. Er zijn 5 verschillende lengtes, 45 kleuren en is er stijl, slag of krul Flip in Hair. Verder kan je kiezen uit alleen een achterkant of met zij- en achterkant.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nw-c_YmyWYo[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com