You are here: Home » Digitale fotografie » Win een reis naar New York met je familiefoto

Win een reis naar New York met je familiefoto

geschreven door Constance
sauna accessoires

Heb je nog een paar leuke familiefoto’s en wil je, met het hele gezin, een reis naar New York winnen? Doe dan mee met de Hotpoint Family Portraits wedstrijd die Hotpoint, samen met de wereldberoemde fotograaf Steve McCurry heeft georganiseerd.

De familie die de mooiste, grappigste of meest bijzondere foto instuurt via Hotpoint Family Portraits, wint een fotoshoot met Steve McCurry in New York. Iedereen die op die foto staat, reist namens Hotpoint in de kerstperiode van 2011 af naar New York voor de fotoshoot. De foto moet gemaakt zijn op een normaal tijdstip en op een gewone locatie maar laat wel de familieband zien.

Wat moet je doen? Je upload je familiefoto op Hotpoint Family Portraits en alle foto’s worden opgenomen in de foto-galerie. Daarna wordt er gestemd en kiest een jury van vijf fotobloggers voor elk land de tien beste foto’s met de meeste stemmen. Steve McCurry bepaalt de uiteindelijke winnaar. Families uit Nederland, Italië, Frankrijk, Polen, Tsjechië, Roemenië, Rusland, Turkije, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Portugal kunnen meedoen aan Hotpoint Family Portraits. Inzenden kan tot 15 oktober 2011 as.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com