You are here: Home » Fashion » Tiffany & Co. lanceert nieuwe Paloma Picasso sieradencollectie

Tiffany & Co. lanceert nieuwe Paloma Picasso sieradencollectie

geschreven door Constance
Akari 1AD

Een van de vaste sieradenontwerpers van Tiffany & Co. is Paloma Picasso en zij heeft een nieuwe, gedurfde, collectie ontworpen die geïnspireerd is op Venetië en de sieradencollectie heet dan ook Venezia.

De collectie bestaat uit vier verschillende lijnen sieraden die gelijkenissen tonen met  de elegante ornamenten op poorten, lantaarns en balustrades die de stad rijk is. De Stella-collectie bestaat, naast oorbellen en armbanden, uit een 18-karaats gouden ring met achtpolige sterren op een achtergrond van donkerblauw emaille. De ring is versierd met diamanten en het ontwerp is ingegeven door de ornamenten van de balustrades van Venetië’s deftige stadshuizen. De antieke lantaarns die de gewelfde plafonds en poorten van Venetiaanse huizen sieren vormen de inspiratie voor de Luce-sieraden van Paloma Picasso. De collectie biedt spiraalvormige hangers in 18-karaats goud en sterling zilver, manchetknopen, een ring en diamanten oorbellen. Voor de Goldoni-collectie haalde Picasso haar inspiratie uit de statige gietijzeren hekken van de Venetiaanse palazzos. Sieraden met rolornament motieven, vergelijkbaar met het sierlijk ijzerwerk van het Guggenheim Museum in New York: 18-karaats gouden kettingen versierd met diamanten en lange oorbellen van 18-karaats goud met gekleurde edelstenen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com