You are here: Home » Fashion » Oger Donna werkt samen met Addy van den Krommenacker

Oger Donna werkt samen met Addy van den Krommenacker

geschreven door Constance

Heb je altijd al echte Addy van den Krommenacker in je kast willen hebben? Ga dan (vanaf 21 september as.) naar Oger Donna (in de PC Hooftstraat in Amsterdam) want hij gaat voor hen “The Ultimate Party Dress’ en zijn 1e prêt a porter collectie ontwerpen.

‘The Ultimate Party Dress’ is een speelse variant op de LBD. ‘Ultimate Party Dress by Addy voor Oger Donna’ is een elegant ontwerp geïnspireerd op de jaren vijftig en zal in een gelimiteerde oplage in vier varianten beschikbaar zijn. Dit jurkje heeft een ‘off the shoulder’-kraag en wijde rok en is, inclusief de voering, uitgevoerd in zuiver zijde. Hij is er niet alleen in het zwart maar ook in vier verschillende kleur- en materiaalvarianten; in zwarte, paarsblauwe en kobaltblauwe organza en ecru shantung. .

Daarnaast kan je Oger Donna in september ook terecht voor de prêt a porter collectie van Addy van den Krommenacker genaamd ‘Addy by Addy van den Krommenacker’. Deze collectie bestaat uit jurken, jassen, jasjes, tops en zijn fameuze avondjurken. Een van de thema’s binnen de collectie is zwart-wit, wat onder andere terugkomt in wollen zebra- en tijgerdessins. Verder zijn er ook comfortabele jerseys, elegante cocktailjurken en zijn kenmerkende pailletten dress. Primaire kleuren als rood en kobaltblauw, maar ook zijn succesvolle nieuwe groen, zijn sterk aanwezig in de collectie. Deze nieuwe lijn zal in Amsterdam bij Oger Donna te koop zijn, maar daarnaast ook in de Addy van den Krommenacker store in Den Bosch.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com