You are here: Home » Gadget test » Gadget Test: Babyliss for Men

Gadget Test: Babyliss for Men

geschreven door Constance

Een paar weken geleden heeft Testman de X-10 Grooming set van Babyliss for Men thuis gestuurd gekregen voor een test en hij is aan het scheren geslagen.

De X-10 komt incl. een aantal ‘hulpstukken’ zoals een mes voor haar en baard (en op dit mes kan je ook nog 3 verschillende trimmers zetten), een lichaamsscheerkop (ook met losse trimmer), een precisiemesje (voor oa. de bakkebaarden) en een neus- en oorhaar trimmer.

Testman heeft het mes voor het scheren voor je hoofd en baard niet getest, want dit mesje is niet geschikt om je hoofd helemaal kaal te maken en Testman heeft nu eenmaal een voorkeur voor een kale bol en ook een 3-dagen baardje is niet aan hem besteed.

Maar de andere scheerhoofden zijn wel uitgebreid getest: de lichaamsscheerkop is gebruikt voor het scheren van zijn oksels, borst en schaamstreek en dat werkt perfect, zeker als je de X-10 onder de douche gebruikt. (Wel zo makkelijk en het haar spoelt gelijk weg.) Mocht je bang zijn dat je jezelf scheert (als beginnende lichaamsscheerder) dan kan je gebruik maken van de opzettrimmer maar je scheert dan wel minder kort. Ook het kleine precisiemesje doet waar ie voor bedoelt is, nl. het scheren en trimmen van de bakkebaarden en zonder dat je bang hoeft te zijn dat je een ‘hap’ uit je oor scheert. Dit mesje is ook heel goed om de nekharen weg te halen. En speciaal voor de heren die last hebben van neus- en oorharen (en helaas zijn dat er nogal wat) is er een rond ‘mesje’ waarmee je heel veilig deze haartjes weghaalt. (Je kunt de oorhaartjes beter door je partner laten wegscheren, dan dat je dat zelf gaat doen, want ze zijn soms een beetje moeilijk te zien.)

Conclusie: Testman is zeer tevreden over het scheerresultaat van de Babyliss for Men X-10 Grooming set op het lichaam. En ook de kleine opzetstukjes die speciaal voor moeilijke lichaamsdelen bedoelt zijn doen prima hun werk. Testman is een fan van nat scheren en vindt dat ook een pré van de X-10, hij kan gewoon onder de douche gebruikt worden. Dus als je een alles-in-een scheerapparaat zoekt, voor hoofd, baard en lichaam, dan is de X-10 Grooming set een prima keuze. (Ook omdat je altijd alle hulpstukken bij elkaar klaar hebt staan op de bijgeleverde standaard.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com