You are here: Home » Shoppen » Nespresso Ritual Collection

Nespresso Ritual Collection

geschreven door Constance

Zoals jullie hebben kunnen lezen heb ik in Venetië de introductie van de De’Longhi Nespresso Lattissima+ meegemaakt en afgelopen donderdag is ie bij mij bezorgd.  Maar behalve de mooie Lattissima+ werden er ook latte macchiato glazen, cappuccino en espresso kopjes bijgeleverd.

En deze glazen en kopjes komen uit de zgn. Ritual Collection, die ontworpen is door Andrée Putman. (Een zeer bekende en beroemde Franse designer.) De kopjes zien er eenvoudig en simpel uit met zeer strakke vormen en juist daarom zijn ze juist zo bijzonder mooi en de latte macchiato glazen zijn ‘versierd’ met kleine bolletjes. Bij de glazen horen 4 extra lange lepels en ook bij de kopjes zijn er bijpassende lepeltjes. Om de hele Ritual Collection compleet te maken zijn er ook ristretto- en lungo kopjes, een koffiemok, verschillende kommen, 2 dienbladen en een mooie glazen capsulehouder.

En mijn testverslag volgt binnenkort, dus wordt vervolgd……..

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com