You are here: Home » Accessoires » Mail & Win: Smartphoto fotoalbums

Mail & Win: Smartphoto fotoalbums

geschreven door Constance

Herken je dit? Je bent terug van vakantie en hebt daar een stapel (digitale) foto’s gemaakt en deze op je pc of laptop gezet, en vervolgens doe je helemaal niks meer met je foto’s.

Dat is toch ontzettend jammer, zeker omdat je in een wip een mooi fotoalbum kan maken. Speciaal voor de lezers van ladygadgets.blogo.nl mag ik, namens smartphoto.nl, 3 codes voor een Collection of een Collection 52 fotoalbum weggeven.

Wat moet je doen om een van deze fotoboeken te winnen? Geef voor 1 september as. antwoord op deze vraag: Hoeveel verschillende soorten fotoboeken kan je bij Smartfoto.nl bestellen?

Mail je antwoord, incl. je naam en emailadres, naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com (De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en lees voor het insturen even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Anja 31 juli 2011 - 21:09

Wat is het mooi om je dierbare herinneringen in zo’n mooi album te mogen vastleggen!

Reageer
Anja 31 juli 2011 - 21:09

Wat is het mooi om je dierbare herinneringen in zo’n mooi album te mogen vastleggen!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com