You are here: Home » Accessoires » Sony Walkman met Bluetooth

Sony Walkman met Bluetooth

geschreven door Constance

De nieuwste Sony Walkmans krijgen een Bluetooth streaming en het gekke is dat ik het (achteraf) erg raar vindt dat deze er nu pas komen. Want tegenwoordig heeft toch alles Bluetooth? Maar goed, Sony komt met 4 nieuwe Walkmans in verschillende kleuren en formaten.

De NWZ-A860, NWZ-S760 en NWZ-E460 hebben een batterij die extra lang meegaat en ze hebben ook de MediaGo-software waarmee je muziek, video’s en foto’s van Windows Explorer of iTunes kan verslepen. De NWZ-W260 is waterbestendig en dus perfect voor de sporters onder ons. De SensMe-technologie wijst muzieknummers automatisch toe aan verschillende kanalen. (Ik gebruik zelf regelmatig de ‘relax’ stand om te gaan slapen en het werkt perfect.) Andere leuke functies op de A-, S- en E-serie omvatten een karaokemodus, gesynchroniseerde weergave van songteksten en een functie om talen te leren.

Verder hebben de A860 en S760 de mogelijkheid om via Bluetooth te streamen naar draadloze hoofdtelefoons, speaker-docks, autoradio-units en andere geschikte apparatuur. Ook zijn via Bluetooth opgeslagen persoonlijke foto’s, draadloos te delen met geschikte mobiele telefoons.

Walkman video mp3-speler A860-serie
Het geluid van de Bluetooth Walkman A860 is verbeterd dankzij vijf Clear Audio-technologieën en de nieuwste  Sony’s S-Master MX digitale versterkertechnologie. Het 2,8-inch lcd-aanraakscherm zorgt voor de weergave van foto’s, video’s en albumhoezen. Samen met de intuïtieve nieuwe interface is dit grote en heldere scherm nog makkelijker met de vingertoppen te bedienen en is eenvoudig door persoonlijke collecties te bladeren.

Walkman video mp3-speler S760-serie
Met de S760-serie is via Bluetooth draadloos muziek te beluisteren. De speler beschikt over vier Clear Audio-technologieën en een EX-hoofdtelefoon. De opgeladen batterij biedt 50 uur audio of 10 uur video. (De MDR-NWBT10 Bluetooth hoofdtelefoon wordt optioneel aangeboden). Met de touch-bediening kan je het volume aan passen of een van de knoppen play/pause/previous/next te gebruiken na selectie van een muzieknummer, ook al zit de Walkman in je tas of jas. De batterij van de hoofdtelefoon is op te laden via pc of rechtstreeks via de Walkman. Met een volle batterij is tot 4 uur draadloos muziek te beluisteren.

Verder wordt naast de MDR-NWBT10 hoofdtelefoon ook de NWZ-S763BT Bluetooth hoofdtelefoon meegeleverd. Met deze twee hoofdtelefoons kunnen alle gebruikers snel draadloos muziek beluisteren zonder dat er een Bluetooth verbinding moet worden gemaakt tussen de mp3-speler en de hoofdtelefoon.

Walkman video mp3-speler E460-serie
De nieuwe E460-serie is beschikbaar in verschillende kleuren. De meegeleverde nieuwe EX-hoofdtelefoon en de Clear Audio-technologieën van Sony zorgt voor een betere kwaliteit van het geluid. De batterijlevensduur gaat 50 uur audio of 10 uur video mee, dus genoeg voor een lange vliegreis, autorit of woon-werk verkeer.

Walkman mp3-speler W260-serie: waterbestendig, draadloos, afwasbaar en compact
De alles-in-één Walkman W260-serie is 25 procent lichter dan de vorige en zo nog beter geschikt voor de sportieve en actieve gebruiker tijdens de gym, joggen of zelfs onder de douche na het sporten. Dankzij de meegeleverde software kan je nu nog makkelijker bestanden verslepen van je pc of van de iTunes-bibliotheek. Na een snelle oplading van drie minuten kan je weer 60 minuten genieten van je muziek, en als je batterij volledig is opgeladen kan je 8 uur lang luisteren. Met ZAPPIN, de technologie om muziek op te zoeken, is snel door alle muziekbestanden te lopen en krijg je een voorproefje te horen van elke nummer, zonder dat je moet zoeken in menu’s en afspeellijsten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com