You are here: Home » Shoppen » Vlieger & Vandam tassen

Vlieger & Vandam tassen

geschreven door Constance

Een echte tassen-addict kent natuurlijk wel de Hungry Jack tas en de Guardian Angel serie van Vlieger & Vandam. En ook voor aankomende winter hebben zij weer een mooie en stoere collectie ontworpen.

De collectie is een tikje excentriek, maar ook klassiek en stijlvol, in veel naturel en zwart leer.Ook is er een compleet nieuwe lijn ontwikkeld, geïnspireerd op de Guardian Angel collectie, en die heeft ook een nieuwe look gekregen. Het leer dat voor de hele wintercollectie is gebruikt komt bij de ‘groenste’ leerlooierij ter wereld vandaan, Koninklijke Hulshof.

De Guardian Angel collectie is dit seizoen in stoer mat zwart leer uitgevoerd gecombineerd met zwarte details zoals ritsen en fournituren. Nieuw in de collectie is de Guardian Angel Large Soft, een soepele variant van de eerder uitgebrachte Guardian Angel Large. Verder heeft de Guardian Angel collectie als inspiratie gediend voor een volledig nieuwe lijn waarbij de beroemde pistolen en messen als een bedrukte voering gebruikt worden. Op de voorkant van deze tassen prijkt een met vier ‘schroeven’ bevestigde leren tag, met de tekst ‘From the Guardian Angel Collection by Vlieger & Vandam’. Het kleuren voor de dames zijn zwart, donkerblauw en fuchsia met contrasterende details, afgewerkt met glanzende gouden ritsen. De unisex modellen zijn er in fel blauw, oranje, opvallend groen en mat zwart. Zwarte ritsen benadrukken de stoere look.

Verder viert Jeroen van Tuyl dit zijn jaar zijn 10-jarig jubileum en om dit vieren heeft hij samen met Vlieger & Vandam een speciale collectie lederwaren ontworpen, waarbij het ‘glasscherven’ patroon van Jeroen terugkomt. Door middel van lasertechnieken is patroon in leer gegraveerd en verwerkt tot een fraaie serie bestaande uit een billfold, een portefeuille en een iPad case.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com