You are here: Home » Slaapkamer » Naar je nest of je stofnest?

Naar je nest of je stofnest?

geschreven door Constance

Als eigenaar van een beddengoed shop, ben ik geinteresseerd in alles wat met slapen te maken heeft. Dat was ik al lang, dus niet vreemd dat ik uiteindelijk,  dus in deze branche zit:) Vandaag logeerde ik ergens. Ik ging niet ‘lekker naar mijn nestje’ zoals thuis,  maar naar een stofnest!

Wat blijkt? Zonder het te beseffen, is mijn eigen slaapkamer behoorlijk stof- en huismijtvrij! Een stoffige kamer pakt direct op mijn keel en neus. Niet fijn. Liggend in dit bed van het huis van een zeker niet verzakende huisvrouw:), denk ik erover na. Wat is dan het verschil tussen deze logeerkamer en mijn bed?

De verschillen
De logeerkamer heeft:
zware fluwelen gordijnen, vloerbedekking, geen matras- of kussenbeschermer, donzen dekbed.
Mijn slaapkamer heeft: geen gordijnen maar een rolgordijn, luxe zeil op de vloer, een Tencel matrasbeschermer en alle kussens een Tencel kussensloopbeschermer, zijden dekbed en zijden hoofdkussens (hypo-allergeen).

Je eigen bed slaapt altijd het lekkerst. Dat wordt vandaag nogmaals bevestigd.
Hoe slaap jij als je ergens logeert of op vakantie?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com