You are here: Home » Fashion » Fashion must-haves winter 2011-2012

Fashion must-haves winter 2011-2012

geschreven door Constance

Krijg je ook de kriebels als je in de (online) winkels alle nieuwe mode ziet hangen, maar weet je niet precies wat je deze winter echt in je kast moet hebben hangen? Ik ga je een beetje op weg helpen.

Een must-have (sorry voor het Engels maar een ‘moetje’ klinkt zo raar) is een ruime (oversized) winterjas of blazer en dan het liefst in felle kleuren. Verder is de poncho echt essentieel voor in je kast (ben ik al jaren dol op) evenals een ruimvallende trui. Deze kan je op je (skinny) jeans, maar ook op een rokje of als jurk dragen.

Een herenpak, compleet met iets te korte pijpen en herenpuntschoenen mag ook niet ontbreken, evenals ‘tuttige’ jurkjes à la Prinses Kate in effen kleuren, compleet met hoog gesloten kraagjes en plooirokken. (Is mij iets te tuttig, of dit jurkje moet een lekkere kekke luipaard-, zebra- of slangenprint hebben.)

Verder zijn ook deze winter de dierenprints weer hot, en dat geldt zeker voor de slang. Je moet echt een paar slangeschoenen of een slangetas in je kast hebben staan. Ook het (nep) bont en de schapenvacht blijven, maar verder ook fluweel, metallic stoffen in combinatie met kant (perfect voor een feestjurkje), lakleer en zgn. aaibare stoffen.

En wij zijn kampioen laarzen draagsters, maar laat de laars deze winter eens wat vaker thuis en kies voor een peep-toe pump of een plateauzool. En als je dan toch een laars aandoet, ga voor een stoere rubberlaars of winterboot. (En nee, aub geen Ugg Classic tall of short meer, die zijn echt passé.)

Dus er is weer voor elk figuur, leeftijd en budget wat wils, dus laat die winter maar komen zou ik zo zeggen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com