You are here: Home » Beauty » La Colline presenteert revolutionaire crème

La Colline presenteert revolutionaire crème

geschreven door Constance

Vanaf vandaag mag ik het (eindelijk) vertellen: zeg maar gedag tegen de crèmes van De La Mer, La Prairie en vele anderen en verwelkom het revolutionaire nieuwe product van La Colline: Nativage LA Crème.

De La Colline Nativage La Crème is zo uniek dat ie alleen in een beperkte oplage wordt gemaakt. Deze crème staat garant voor de hoogste eisen aan huidverzorging die vrouwen deze dagen van hun crème verwachten. Nativage La Crème  brengt de belangrijkste elementen samen van anti-ageing technologie en pure, zeldzame en innovatieve ingrediënten en deze werken door tot in het diepste van de cellen. Nativage is een combinatie van twee bijzonder actieve ingrediënten:
1. Een nieuwe generatie CMAge complex; dit  optimaliseert de zuurstofvoorziening, hydratatie en bescherming van de huidcellen. Bevat o.a. een bio-actief complex dat de proteïne-aanmaak stimuleert, een micro-alg die onder de meest extreme weersomstandigheden overleeft en die de  celstofwisseling activeert.
2. Cell life Extender; dit is een revolutionair en actief ingrediënt van minerale oorsprong met het bijzondere vermogen om vrije radicalen om te zetten in een energie gevende substantie, waarmee de huid haar jeugdigheid behoudt: water en zuurstof. Door deze bijzondere transformatie te bewerkstelligen, is Nativage de eerste huidverzorging die in staat is een oneindige cellulaire energiestroom te genereren.

En door de combinatie van deze 2 bijzondere ingrediënten zie je al, na slechts een paar dagen, een bijzonder geweldig resultaat. In slechts een paar dagen is de huid mooier, stralender, beter gehydrateerd, steviger, gladder en jeugdiger. En doordat de huid beter wordt beschermd, krijgt je huid weer een natuurlijke glans.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com