You are here: Home » Home gadgets » Je lunch to Go

Je lunch to Go

geschreven door Constance

Mepal, bekend van haar lunchboxen en drinkbeter, heeft nu een geheel nieuwe, trendy, design lijn ontwikkeld: To Go! Speciaal bedoelt om je een lekkere salade, vers geperst sap of yoghurt met fruit of muesli mee te nemen.

De Rosti Mepal To Go serie bestaat uit een 5-tal producten: de TAB lunchboxen, Duo bekers, de Cup to Go en JustWater. De TAB lunchboxen worden hermetisch afgesloten zodat de box niet kan lekken en je boterhammen of salade vers blijft. Er zijn 3 maten: de XL is voor 12 en de L voor 8 boterhammen en de TAB Flat is een extra plat model (4 boterhammen) die speciaal ontwikkeld is voor in je laptop- of handtas.

De JustWater fles heeft een brede opening en daarom drinkt de fles net zo gemakkelijk als een glas en de unieke vorm van de dop kan deze op de fles blijven tijdens het drinken. Voor melk of vruchtensap is er de Cup to Go die niet lekt  en daardoor overal mee naar toe genomen kan worden. De Duobeker heeft een los compartiment waarin je fruit of muesli kunt doen zodat deze vers blijft totdat je ze gaat opeten in bijv. je yoghurt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com