You are here: Home » Beauty » Maybelline New York lanceert nieuwe producten

Maybelline New York lanceert nieuwe producten

geschreven door Constance

Maybelline New York introduceert nu elke maand een nieuw product. Deze maand bijt Color Sensation the Shine het spits af, daarna volgen in augustus The Eraser & The Smoother en tenslotte in september The Master Liners.

The Shine is de nieuwe Color Sensational van Maybelline New York. Deze lippenstift heeft een heel nieuw soort glans. Dankzij microscopische, reflecterende deeltjes wordt de lichtval direct weerkaatst zodat er een multi-dimensionale hoogglans finish verschijnt. The Shine heeft ook de  ‘micro’ oplichtende formule van Color Sensational en heeft een romige textuur. Door toevoeging van het ingrediënt honingnectar worden je lippen heerlijk zacht en blijven ze urenlang goed aanvoelen.

The Eraser en The Smoother zijn 2 totaal nieuwe foundations. The Eraser wist direct lijntjes, vlekjes en andere zichtbare tekenen van veroudering. Ook wordt je huid intensief verzorgd en beschermd door anti-oxidanten, afkomstig uit superfruit nummer 1: de Goji bes. The Smoother egaliseert rimpels en oneffenheden in de huid, waardoor je huid ongelooflijk glad wordt en fluweelzacht aanvoelt.

Tenslotte zijn er nog The Master Liners; Master Drama Eye Studio’s Master Drama Crayon Khôl is een zacht, smeuïg khôlpotlood. Eye Studio’s Master Precise Liner is een vloeibare eyeliner met een zeer smal toelopend viltpuntje (0,4 mm). Eye Studio’s Lasting Drama Gel Liner is een eyeliner op gelbasis, die met een kwastje wordt aangebracht. Met deze 3 potloden kan iedereen een fashionable oogmake-up kan creëren. Door de innovatieve formules, voorzien van krachtige kleurpigmenten en de unieke vormgeving van de liners kan je makkelijk en snel elk gewenst effect te bereiken met een professionele uitstraling, van sophisticated en subtiel tot intens en opvallend.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com