You are here: Home » Beauty gadgets » Nieuwe Philips Sonicare mondverzorging

Nieuwe Philips Sonicare mondverzorging

geschreven door Constance

Een tijdje geleden ben ik aanwezig geweest bij de presentatie van de nieuwste Philips Sonicare producten: de Sonicare AirFloss en de Sonicare DiamondClean. De Philips Sonicare AirFloss, een revolutionair reinigingsapparaat voor tussen de tanden die het traditioneel flossen vervangt. De Sonicare DiamondClean, Philips’ meest geavanceerde tandenborstel tot nu toe.

De Philips Sonicare AirFloss is speciaal bedoelt voor de optimale reinging van je mond. Want alleen tanden poetsen is niet genoeg, je moet ook flossen. Maar dat is nu net iets wat niet iedereen elke dag braaf doet en daarom, heeft Philips de Sonic AirFloss ontwikkeld. De AirFloss maakt gebruik van ‘mircoburst-technologie’, een korte stoot lucht en microscopische waterdruppeltjes worden afgegeven, waarmee zacht en toch zeer effectief tussen de tanden gereinigd wordt. De luchtstraal van de Sonicare AirFloss reinigt in één minuut ruimtes tussen de tanden en kiezen. Ik heb zelf ook de Sonicare AirFloss mogen proberen en je krijgt een lekker fris gevoel, zeker als je de AirFloss vult met mondwater ipv. water. Je voelt echt dat het (mond)water met een harde stoot tussen je tanden en kiezen gespoten wordt.
Vorig jaar heb ikzelf de Philips Sonicare Flexcare+ in mijn bezit gekregen en ik heb gelijk mijn oude elektrische tandenborstel de deur uitgedaan, want de Philips Sonicare tandenborstel is echt geweldig. (Dit artikel kan je hier nalezen.) Maar Philips heeft niet stil gezeten want er is nu de Sonicare DiamondClean. Met een nieuw handvat en hoge dichtheid van diamantborsteltjes, kan de DiamondClean tot 100% meer plak verwijderen dan een gewone handtandenborstel, bevordert de tandvleesconditie en zorgt al na één week voor wittere tanden. De vijf poetsstanden van de Philips Sonicare DiamondClean maken dit mogelijk:
Clean – voor het reinigen van de gehele mond
White – voor het verwijderen van vlekjes en voor wittere tanden
Polish – voor het polijsten van de tanden en een natuurlijke glans
Gum Care – voor verbetering van de gezondheid van uw tandvlees
Sensitive – extra zacht voor gevoelige tanden
Philips Sonicare DiamondClean is uitgevoerd in een stijlvol wit en chromen design en is de lichtste en dunste tandenborstel in het Philips Sonicare assortiment. De tandenborstel heeft twee oplaadmogelijkheden: de ene is een mooi design glas waarin je de tandenborstel rechtop in zet en de andere is dmv. een (reis)oplader. De speciale ‘diamant’ vormige borstel is ook op het  andere Sonicare Flexcare+ model te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Shopaholic: | ByTom 30 juli 2011 - 22:03

[…] Philips Sonicare Flexcare+  tandenborstel en er is nu weer een nieuw model op de markt gekomen, de Philips Sonicare DiamondClean en speciaal voor niet-flossers onder ons, de Philips Sonicare […]

Reageer
Shopaholic: | ByTom 30 juli 2011 - 22:03

[…] Philips Sonicare Flexcare+  tandenborstel en er is nu weer een nieuw model op de markt gekomen, de Philips Sonicare DiamondClean en speciaal voor niet-flossers onder ons, de Philips Sonicare […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com