You are here: Home » Audio & video » Sonos introduceert Sonos PLAY:3

Sonos introduceert Sonos PLAY:3

geschreven door Constance

Een paar maanden geleden heeft bij ons thuis de Sonos ZonePlayer S5 in huis gestaan voor een test (die kun je hier nalezen) en Testman en ik waren zo enthousiast dat wijzelf de Sonos ZonePlayer 120 hebben gekocht. Maar Sonos komt weer met iets nieuws, de Sonos PLAY:3.

De Sonos PLAY:3 is een compact alles-in-één Sonos-systeem met hifigeluid. Start met één PLAY:3 in een kamer en stream alle muziek ter wereld. PLAY:3 is draadloos uit te breiden en daardoor kan je in elke kamer van je huis muziek beluisteren. Bedien PLAY:3 met de gratis Sonos Controller Apps voor Android, iPhone en iPad.

Sonos PLAY:3 is verbonden met internet en daardoor heb je onbeperkt toegang tot muziek. Dus speel je volledige digitale muziekbibliotheek af, inclusief iTunes, vanaf elke computer of NAS (Network-Attached Storage), zoals een Apple Time Capsule. Zoek en luister gratis naar meer dan 100.000 radiostations, shows en podcasts. Sonos werkt ook naadloos samen met de populairste diensten voor muziekstreaming, zoals Spotify, Stitcher SmartRadio, AUPEO, Wolfgang’s Vault, Deezer, Internet radio en nog veel meer.

PLAY:3 is eenvoudig te installeren en uit te breiden, en werkt probleemloos samen met andere Sonos-producten. Sluit de PLAY:3 aan waar je ook maar naar muziek wilt luisteren. Je sluit één Sonos-speler of SONOS BRIDGE (apart verkrijgbaar) aan op je router, waarna alle andere Sonos-spelers draadloos werken. Als je in meer kamers naar muziek wilt luisteren, sluit je eenvoudigweg een andere PLAY:3 aan.

Om muziek af te spelen en de PLAY:3 te bedienen, kun je gebruikmaken van de gratis Sonos Controller Apps voor Android, iPhone en iPad. Met de smartphone of tablet zoek je draadloos naar songs en radiostations, selecteer je muziek en stel je het volume in voor elke kamer. PLAY:3 wordt geleverd met de gratis Sonos Controller voor Mac of pc. Ook is het mogelijk om iedereen in huis Sonos te laten bedienen met de SONOS CONTROL (apart verkrijgbaar).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com