You are here: Home » Ladygadgets » Mail & Win: X-Socks hardloopsokken

Mail & Win: X-Socks hardloopsokken

geschreven door Constance

Afgelopen maand heb ik jullie laten kennismaken met de speciale sportsokken en -kousen van X-Socks. (Je kunt dat artikel hier nogmaals lezen.)

Nu mag ik, namens X-Socks, 5 keer het X-Socks Speed One for Women model (twv. euro 15,95 per paar) weggeven. De Speed One sokken zijn bij  speciaal bedoeld voor korte sprints en middellange afstanden. De padding op de wreef en de hiel verdeelt de druk die ontstaat bij een krachtige sprint en de geïntegreerde ventilatiekanalen onder de voetzool en aan de binnenzijde van de voet zorgen voor een optimale frisse luchtcirculatie in de schoen. Verder is deze sok voorzien van de revolutionaire Lambertz-Nicholson Achillespees Beschermer, een kanaal op de hiel dat de pees vrij laat bewegen en tevens beschermt tegen schuurplekken en blaren.

Wat moet je doen om kans te maken op deze sokken? Geef, voor 30 juni as., antwoord op deze vraag: Noem de 5 verschillende categorieën waarvoor X-Socks speciale sokken maakt.

Mail je antwoord, ovv. Sokken en  je naam, adresgegevens en schoenmaat, naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. (De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en lees voor het insturen even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com