You are here: Home » Accessoires » Leren laptopsleeves

Leren laptopsleeves

geschreven door Constance

Meer en meer zie je mooie (dames)laptoptassen en sleeves verschijnen en daarom wil ik jullie de modellen van Decoded ook niet onthouden.

Het Nederlandse merk Decoded heeft uitgebreide collectie laptoptassen en laptopsleeves ontworpen en zeker de sleeves zijn de moeite waard. Deze zien er meer uit als een ‘Clutch’ dan als een laptopsleeve en dat komt oa. door het gebruik van soepel (en kleurig) leer. In de Double Sleeve kan je niet alleen je laptop, tablet of iPad kwijt maar in het aparte A-4 vak is ook nog ruimte voor je agenda, mobiele telefoon en opschrijfblok. Ook zijn er bijpassende accessoires te koop, zoals een hoesje voor je mobiele telefoon, een portemonnee en een portefeuille.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com