You are here: Home » Fashion » Jeans Trends

Jeans Trends

geschreven door Constance

Welke jeans zijn aankomende zomer absoluut ‘done’ en welke zijn ‘not done’?

De jeanstrend is dat eigenlijk alles mag. Voor de dames is de baggy boyfriend wel passé want het mag allemaal wel wat strakker. En ook de skinny is een blijfertje. En ook de jaren 70 (denk Charlie’s Angels) zijn terug met wijduitlopende pijpen (die je natuurlijk combineert met blokhakken). Voor heren mag het ook wel strakker (geen skinny aub). Verder kan je ook prima jeans op jeans dragen, maar zorg dan wel voor ton-sur-ton. Dus een lichte jeansblouse op een donkere jeans of andersom is helemaal perfect en ook het jeansgilet is weer terug.

De Chino wordt niet alleen meer door heren gedragen want ook bij de dames is ie populair, vaak in combinatie met een witte blouse en voor de heren met een wit t-shirt. En vorig jaar werd het jumpsuit al omarmd, maar dit jaar moet ie echt in je kast hangen. Niet als wijde tuinbroek, maar als overall (met stretch) of in het zijde of viscose. En ook voor de heren is er de overall of de jeans met bretels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com