You are here: Home » Shoppen » Secretaressebag by Omar Munie

Secretaressebag by Omar Munie

geschreven door Constance

Donderdag 21 april as. is het weer zover, dan is het Secretaressedag!

Want ken jij iemand die een echte Secretaressebag van Omar Munie verdient, dan moet je echt even naar zijn Facebook pagina gaan. Want natuurlijk geef je vast al een bosje bloemen, maar zo’n geweldige Omar Munie tas is toch wel helemaal je-van-het.

Op de Nationale Secretaressedag geeft Omar Munie nl. de “Sariebag” weg! En zo doe je mee: Maak een foto van je secretaresse met haar tas (bijv. in Omar Munie store op de Coolsingel in Rotterdam). Upload de foto, tag “Omar Munie Clothing” en de “secretaresse” en post ‘m op je wall en plaats een origineel bijschrift. En doe dit wel voor 20 april as.!

D

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com