Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door
  • Lipault Collection Capsule Lipault Collection Capsule
  • Hermès Festival des Métiers in Amsterdam Hermès Festival des Métiers in Amsterdam
  • BY LOULOU; de Christmas Collection BY LOULOU; de Christmas Collection
  • Tintamar Vest Bag Tintamar Vest Bag
  • Limited edition IKEA NIPPRIG collectie Limited edition IKEA NIPPRIG collectie
shoppen

Secretaressebag by Omar Munie

Donderdag 21 april as. is het weer zover, dan is het Secretaressedag!

Want ken jij iemand die een echte Secretaressebag van Omar Munie verdient, dan moet je echt even naar zijn Facebook pagina gaan. Want natuurlijk geef je vast al een bosje bloemen, maar zo’n geweldige Omar Munie tas is toch wel helemaal je-van-het.

Op de Nationale Secretaressedag geeft Omar Munie nl. de “Sariebag” weg! En zo doe je mee: Maak een foto van je secretaresse met haar tas (bijv. in Omar Munie store op de Coolsingel in Rotterdam). Upload de foto, tag “Omar Munie Clothing” en de “secretaresse” en post ‘m op je wall en plaats een origineel bijschrift. En doe dit wel voor 20 april as.!

D

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?