You are here: Home » Shoppen » Huidanalyse bij Mediq Apotheek

Huidanalyse bij Mediq Apotheek

geschreven door Constance

Wist je dat veel Nederlander nog nooit een advies over hun huid verzorging hebben laten doen. En dat geldt voor zowel dagelijkse huid verzorging maar ook voor zonne-cosmetica.

En speciaal hiervoor kan je bij 230 vestigingen van de Mediq Apotheek een huidanalyse laten doen, dmv. speciale apparatuur. Want eigenlijk is het heel logisch dat je hiervoor terecht kunt bij de apotheek, want als je een droge, gevoelige of allergische huid hebt kan je gelijk een goed advies krijgen, zeker als je daarbij ook medicijnen gebruikt. (Bijv. een combinatie van zon en antibiotica kan problemen opleveren). De apparatuur analyseert je huid en meet het vochtgehalte, het talgnivea, de huidleeftijd en je huidtype en aansluitend hierop weet je gelijk hoe het met de conditie van je huid gesteld is en welke verzorging hierbij past. De apparatuur staat t/m 30 april as. bij alle Mediq Apotheken en de meting duurt 20 minuten (je moet wel even een afspraak maken). Mediq Apotheek heeft een breed assortiment huidverzorgingsproducten beschikbaar zoals Vichy, La Roche-Posay, Avène en Eucerin en tijdens de huidanalysedagen krijgt iedereen het tweede product voor de helft van de prijs.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com