You are here: Home » Accessoires » iPad2 hoesjes van GEAR4

iPad2 hoesjes van GEAR4

geschreven door Constance

Na de lancering van Angry Birds-hoesjes voor de iPhone en de iPod touch is er nu ook Angry Bird-versie voor de iPad 2. Je kunt kiezen uit Red Bird, Family Shot en Pig King vs. Red Bird.

Naast deze GEAR4 cases zijn er ook IceBox-cases voor de iPad 2. Deze modellen hebben een rubber rand en geeft daardoor een extra bescherming aan je iPad, nl. de achterkant en de zijkanten. Deze zijn er in 5 kleuren, van roze t/m zwart. En voor het scherm is er een ScreenShield te koop. De GamingGrip is speciaal ontwikkeld voor de echte gamer en heeft dan ook de perfecte grip om mee te kunnen gamen. Wil je een hoes die je kunt neerzetten en waar je ook je visitekaartjes in op kunt bergen? Dan is er de FolioStand en de WrapStand is er voor iedereen die veel reist maar ook hun iPad als eBook of multimediaspeler gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com