Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Reisbeker voor verse thee Reisbeker voor verse thee
  • Espresso mee op reis; de Handpresso Espresso mee op reis; de Handpresso
  • Aladdin Papillon saladeschaal to-go Aladdin Papillon saladeschaal to-go
  • Handige laptop/tablet reishoes van Flinck Amsterdam Handige laptop/tablet reishoes van Flinck Amsterdam
  • Gadget Test; LG Popo Photo Printer Gadget Test; LG Popo Photo Printer
  • Anti Stress coach app op je iPad Anti Stress coach app op je iPad
ladygadgets

iPad2 hoesjes van GEAR4

Na de lancering van Angry Birds-hoesjes voor de iPhone en de iPod touch is er nu ook Angry Bird-versie voor de iPad 2. Je kunt kiezen uit Red Bird, Family Shot en Pig King vs. Red Bird.

Naast deze GEAR4 cases zijn er ook IceBox-cases voor de iPad 2. Deze modellen hebben een rubber rand en geeft daardoor een extra bescherming aan je iPad, nl. de achterkant en de zijkanten. Deze zijn er in 5 kleuren, van roze t/m zwart. En voor het scherm is er een ScreenShield te koop. De GamingGrip is speciaal ontwikkeld voor de echte gamer en heeft dan ook de perfecte grip om mee te kunnen gamen. Wil je een hoes die je kunt neerzetten en waar je ook je visitekaartjes in op kunt bergen? Dan is er de FolioStand en de WrapStand is er voor iedereen die veel reist maar ook hun iPad als eBook of multimediaspeler gebruiken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?