You are here: Home » Audio & video » Samsung camera met WiFi

Samsung camera met WiFi

geschreven door Constance

Afgelopen donderdag ben ik bij de Samsung perspresentatie geweest en ik heb daar een ontzettende leuke digitale camera gekregen, de Samsung SH100 en deze camera heeft zelfs WiFi zodat je heel eenvoudig foto’s en video’s kunt uploaden naar Facebook, Picasa en YouTube.

De Samsung SH100 heeft een 3-inch touchscreen, een HD-videorecorder, een 14,2-megapixel sensor en 5-voudige optische zoom en is er in het zilver, zwart en rood. De lens heeft een zoom van 26-130 mm (staat gelijk aan 35 mm) en je kunt, door de hoge resolutie, al je foto’s vergroten tm posterformaat. De camera heeft ook image stabilisatie, waardoor bewogen foto’s tot het verleden behoren en het interne flashgeheugen is circa 6,9 MB flashgeheugen en het externe geheugen is met een 2 GB microSD-kaart of een 8 GB microSDHC uit te breiden.

Verder kan je allerlei leuke speciale effecten maken met de Samsung SH100 zoalsMiniatuur, Vignet, Soft Focus (foto’s), Oude film 1 en 2 ( foto’s), Rasterpunten, Schets, Klassiek, Retro, Negatief enFisheye. En kunt heel gemakkelijk door de menu’s gaan, dmv. het touchscreen scherm.

En als je in het bezit van de Samsung Galaxy S kan je deze smartphone koppelen en deze gebruiken als afstandsbediening om de camera te bedienen. gebruiken. Ook kun je op de smartphone ‘live’ het shot bekijken dat je wilt gaan maken. Ben je niet blij met het beeld? Zoom dan in- en uit op je telefoon tot je tevreden bent, activeer vervolgens de shutter op afstand en maak de foto. Hierdoor hoef je niet meer te lopen tussen de camera en het onderwerp om de perfecte groepsfoto te krijgen. Je regelt het nu vanaf je telefoon, terwijl je zelf onderdeel van de groepsfoto bent. Ook bij zelfportretten of concerten is deze functie ideaal. Je houdt de camera hoog boven je hoofd, terwijl je op je telefoon ziet of je de band goed in beeld hebt. Ook kun je, dmv. de navigatie van de Samsung Galaxy S, je foto geografisch taggen, waardoor je precies kunt zien waar de foto gemaakt is. Verder zijn alle foto’s, door PC Auto Back-up, automatisch te uploaden naar je pc, netbook of notebook, en dat kan zelfs als deze uitstaat en dit gaat met behulp van slechts 2 knoppen. Als je in het bezit bent van meerdere Samsung apparaten dan kan je met de AllShare functie de SH100 ook aan je Samsung tv koppelen waardoor je de foto’s en video’s aan vrienden en familie kunt laten zien.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com