You are here: Home » Fashion » H&M Fashion against Aids

H&M Fashion against Aids

geschreven door Constance

Het is een terugkerend thema, de H&M collectie ‘Fashion against Aids’. En deze collectie ligt vanaf 26 april weer in de winkels, op de Divided afdeling en natuurlijk ook online.

Dit jaar hebben Selma Blair, Penn Badgley, Keri Hilson, Sky Ferreira, Akon, Nikki Reed, Ginnifer Goodwin, Scissor Sisters, Shiloh Fernandez en The Misshapes meegewerkt aan de FAA collectie dit jaar en dit jaar is er gekozen voor unisex. En van elke aankoop gaat er 25% naar het Goede Doel (Designers Against Aids) en ook naar talrijke andere Internationale HIV/AIDS preventie projecten.

Waar bestaat de FAA collectie onder meer uit? Een trenchcoat, t-shirts met opdruk, een sweater met capuchon, een nylon parka, jeans en een overall.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?