Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
wonen

Ruimtes scheiden door licht.

Net als de lampen van Luzifer laten de screens ook bijzonder licht door. Luis Eslava studio heeft deze fraaie kamerschermen voor het Spaanse design merk LZF ontworpen. Kijk mee hoe prachtig deze ruimte verdelers sfeer en speels licht aan een ruimte toevoegen.

Paisley en Groove
Het eerste ontwerp is de Paisley, waarbij een verticaal patroon van Polywood is toegepast in een gelakt aluminium frame. Net als alle lampen van Luzifer, is de Paisley in alle LZF kleuren leverbaar. Deze zijn er van kleurrijk groen, rood of oranje maar ook in het neutrale maar tijdloze american white wood.

Design prijzen
Al vrij snel werd aan de serie screens de Groove toegevoegd waarmee in 2009 zeer geheel terecht de designprijzen Good Design en Selection Delta ’09 werden gewonnen. De Groove heeft en aluminium frame wat is afgewerkt met een houtstructuur lak in dezelfde warme hout kleur als het polymeer. Belangrijke ingrediënten voor het succes van LZF, materiaal, kleur, patroon en licht. De onderstaande foto van de vloerlamp LINK laat heel mooi zien hoe inspiratie van schaduw en licht wordt opgedaan.

Mogelijkheden
De schermen Paisley en Groove hebben een standaard afmeting van 200cm x90cm. Zij kunnen in rechte lijnen aan elkaar worden gekoppeld maar ook haaks op elkaar. Door accessoires als staalkabels en metalen voeten kunnen de schermen zowel hangend als staan worden geplaatst.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?