You are here: Home » Schoenen & laarzen » Havaianas Flagship Store

Havaianas Flagship Store

geschreven door Constance

Vorig jaar werd in Barcelona de 1e Europese winkel van Havaianas geopend, maar er zullen er spoedig meer volgen.

De 2e Flagship Store staat in Valencia en aankomende zomer worden ook winkels verwacht in Londen, Rome en Parijs. In Parijs komt de winkel in de trendy wijk Le Marais. Eind 2011 moeten er in het totaal 10 nieuwe winkels geopend zijn. En gaat Havaianas aankomende herfst een collectie regenlaarzen introduceren, die eerst alleen bij Selfridges in Londen verkocht gaan worden en daarna is ook de rest van Europa aan de beurt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?