You are here: Home » Schoenen & laarzen » Fred de la Bretonière blog

Fred de la Bretonière blog

geschreven door Constance

Speciaal voor iedereen die alles wil weten over Fred de la Bretonière is er nu een blog waarbij je op hoogte wordt gehouden van alle trends, nieuwtjes en de Fred de la Bretonière collectie.

Op blog.bretoniere.nl neemt Fred je mee in zijn wereld. Een wereld die verder gaat dan alleen mode. Het blog is opgedeeld in drie secties met ieder een eigen insteek: JULLIE vertelt over de mensen die Fred dragen, bekend en onbekend. Voorbijgangers zomaar gefotografeerd op straat of gespot op een feestje. Het blog tipt daarnaast over exposities, mode, schoenen en tassen. ZIJ gaat over trends en inspiratie. Ontdek waar Fred de la Bretonière zijn inspiratie vandaan haalt en hoe je dat terugziet in de ontwerpen. Laat je inspireren door de stylisten van de bladen die de producten verrassend combineren. En kijk mee achter de schermen op de modebeurzen, van Milaan tot Berlijn. WIJ deelt hotspots met je. Lees over de winkels van Fred en de mensen daarachter. Ze delen hun beste reis- en shoptips met je. Van de lekkerste koffie in Barcelona tot de mooiste boetiekjes in Parijs. TOGETHER WE’VE GOT SOUL over de schoenen, tassen en kleding van Fred de la Bretonière, die met liefde gemaakt worden door bevlogen vakmensen. En lederen ontwerpen krijgen karakter door ze te dragen. Persoonlijkheid en stijl is waar de wereld van Fred om draait. Volg Fred de la Bretonière op blog.bretoniere.nl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com