Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen
  • L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana
  • Bruna notitieboekjes & agenda’s Bruna notitieboekjes & agenda’s
  • Brillenmodeshow Eye Wish Brillenmodeshow Eye Wish
  • IKEA richt je studentenkamer voordelig in IKEA richt je studentenkamer voordelig in
shoppen

Fred de la Bretonière blog

Speciaal voor iedereen die alles wil weten over Fred de la Bretonière is er nu een blog waarbij je op hoogte wordt gehouden van alle trends, nieuwtjes en de Fred de la Bretonière collectie.

Op blog.bretoniere.nl neemt Fred je mee in zijn wereld. Een wereld die verder gaat dan alleen mode. Het blog is opgedeeld in drie secties met ieder een eigen insteek: JULLIE vertelt over de mensen die Fred dragen, bekend en onbekend. Voorbijgangers zomaar gefotografeerd op straat of gespot op een feestje. Het blog tipt daarnaast over exposities, mode, schoenen en tassen. ZIJ gaat over trends en inspiratie. Ontdek waar Fred de la Bretonière zijn inspiratie vandaan haalt en hoe je dat terugziet in de ontwerpen. Laat je inspireren door de stylisten van de bladen die de producten verrassend combineren. En kijk mee achter de schermen op de modebeurzen, van Milaan tot Berlijn. WIJ deelt hotspots met je. Lees over de winkels van Fred en de mensen daarachter. Ze delen hun beste reis- en shoptips met je. Van de lekkerste koffie in Barcelona tot de mooiste boetiekjes in Parijs. TOGETHER WE’VE GOT SOUL over de schoenen, tassen en kleding van Fred de la Bretonière, die met liefde gemaakt worden door bevlogen vakmensen. En lederen ontwerpen krijgen karakter door ze te dragen. Persoonlijkheid en stijl is waar de wereld van Fred om draait. Volg Fred de la Bretonière op blog.bretoniere.nl.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?