Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
ladygadgets

Eetstokjes

Heb je lekker Japans of Chinees gekookt en de tafel in stijl gedekt, blijkt de helft van je gezelschap niet met eetstokjes te kunnen eten. Herken je dit? Wat doe je dan? Geef je alsnog een gewoon bestek of blijf je volhouden dat het heel makkelijk is om met stokjes te eten en dat iedereen het kan leren. (Ikzelf ga voor de 2e optie.)

Het Spaanse keukenmerk Lékué heeft hier iets opgevonden, nl. het bestek Twin One. De ene kant kan gewoon gebruikt als een mes en een vork en als je deze in elkaar haakt, kan je de andere kant gebruiken als chopsticks (eetstokjes). Twin One is te koop in de kleuren wit met grijs, wit met rood en wit met groen, bij oa. De Bijenkorf en diverse kookwinkels.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?