You are here: Home » Accessoires » Eetstokjes

Eetstokjes

geschreven door Constance

Heb je lekker Japans of Chinees gekookt en de tafel in stijl gedekt, blijkt de helft van je gezelschap niet met eetstokjes te kunnen eten. Herken je dit? Wat doe je dan? Geef je alsnog een gewoon bestek of blijf je volhouden dat het heel makkelijk is om met stokjes te eten en dat iedereen het kan leren. (Ikzelf ga voor de 2e optie.)

Het Spaanse keukenmerk Lékué heeft hier iets opgevonden, nl. het bestek Twin One. De ene kant kan gewoon gebruikt als een mes en een vork en als je deze in elkaar haakt, kan je de andere kant gebruiken als chopsticks (eetstokjes). Twin One is te koop in de kleuren wit met grijs, wit met rood en wit met groen, bij oa. De Bijenkorf en diverse kookwinkels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com