You are here: Home » Shoppen » Soap Studio is terug van weggeweest

Soap Studio is terug van weggeweest

geschreven door Constance

Tijdens de AIFW werd ik attent gemaakt op het feit dat het Nederlandse merk Soap Studio terug van weggeweest is. Dit bracht gelijk bij mij allerlei jaren 80 (jawel uit de vorige eeuw) herinneringen boven, want ik was een echte fan van Soap Studio. En nu zijn ze weer helemaal terug: met een nieuw team en een andere aanpak.

En in de nieuwe Soap Studio collectie komt het mannelijke en vrouwelijke samen. De kleding heeft een ‘clean perfection’ en goed afgewerkte details. Gezien het feit dat pakkenambacht uit Napels komt, heeft het merk de productie naar Italië verplaatst. In  de A/W 2011-2012 (herfst/winter 2011-12) ontmoeten de vrouwelijke dandy en de gedurfde New Look elkaar. Een stukje romantiek ontmoet zakelijk Wallstreet maw. breedgeschouderde, slank gesneden jasjes met aparte mouwinzetten en aangescherpte tailles. De jasjes zijn gecombineerd met broeken, rokjes, jurkjes, tops en de blouses. De kleuren zijn zwart/ wit, naast een palet van offwhite, beige, pearl, lichte en zware taupe en mud, met helder rood als contrast. De materialen zijn gebreide woolblends, jersey, viscose, nylon en cashmere, stretchstof en geweven zijde.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com