You are here: Home » Audio & video » Alain Mikli ontwerpt 3D bril voor LG

Alain Mikli ontwerpt 3D bril voor LG

geschreven door Constance

Het is een steeds groter wordende trend en ook in 2011 zal deze alleen maar verder toenemen: 3D televisie kijken, maar dan moet je wel zo’n vreselijk lelijke 3D bril op. Ze zijn niet alleen erg oncomfortabel maar ook nog eens totaal niet fashionable.

Alle reden voor Alain Mikli en LG om de handen in één te slaan en de 3D bril te upgraden. Deze 3D brillen zijn dan ook chic, heel licht, megacomfortabel en je kunt er natuurlijk ook nog eens perfect mee naar een 3D televisiescherm kijken. Verder is de neusbrug zo ontworpen is dat deze op zoveel mogelijk verschillende gezichtvormen aansluit waardoor het draagcomfort optimaal is. En in tegenstelling tot de huidige uit plastic vervaardigde 3D brillen, hebben LG en Mikli ervoor gekozen om hun 3D brillen uit luxe metalen te vervaardigen, waardoor de gestroomlijnde design handtekening van de Franse ontwerper, volledig in tact blijft. Dit slimme systeem is ontwikkeld en gepatenteerd door Alain Mikli en LG en worden geleverd bij LG’s  nieuwe premium 3D TV’s 2011.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Alain Mikli ontwerpt 3D bril voor LG – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) | 3D-televisie 7 maart 2011 - 07:36

[…] dit artikel : Alain Mikli ontwerpt 3D bril voor LG – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) Posted in Nieuws | Tags: 2011-zal, alain-mikli, alleen-erg, bril-voor, deze-alleen, […]

Reageer
Alain Mikli ontwerpt 3D bril voor LG – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) | 3D-televisie 7 maart 2011 - 07:36

[…] dit artikel : Alain Mikli ontwerpt 3D bril voor LG – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) Posted in Nieuws | Tags: 2011-zal, alain-mikli, alleen-erg, bril-voor, deze-alleen, […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com