Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • LG lanceert LG Watch Urbane LG lanceert LG Watch Urbane
  • Test; Google Nexus 5 smartphone Test; Google Nexus 5 smartphone
  • LG introduceert de LG G2 mini LG introduceert de LG G2 mini
  • Test: De nieuwe LG G2 smartphone Test: De nieuwe LG G2 smartphone
  • Test; LG G2 smartphone Test; LG G2 smartphone
ladygadgets

Alain Mikli ontwerpt 3D bril voor LG

Het is een steeds groter wordende trend en ook in 2011 zal deze alleen maar verder toenemen: 3D televisie kijken, maar dan moet je wel zo’n vreselijk lelijke 3D bril op. Ze zijn niet alleen erg oncomfortabel maar ook nog eens totaal niet fashionable.

Alle reden voor Alain Mikli en LG om de handen in één te slaan en de 3D bril te upgraden. Deze 3D brillen zijn dan ook chic, heel licht, megacomfortabel en je kunt er natuurlijk ook nog eens perfect mee naar een 3D televisiescherm kijken. Verder is de neusbrug zo ontworpen is dat deze op zoveel mogelijk verschillende gezichtvormen aansluit waardoor het draagcomfort optimaal is. En in tegenstelling tot de huidige uit plastic vervaardigde 3D brillen, hebben LG en Mikli ervoor gekozen om hun 3D brillen uit luxe metalen te vervaardigen, waardoor de gestroomlijnde design handtekening van de Franse ontwerper, volledig in tact blijft. Dit slimme systeem is ontwikkeld en gepatenteerd door Alain Mikli en LG en worden geleverd bij LG’s  nieuwe premium 3D TV’s 2011.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?