You are here: Home » Groen wonen » Fris en luxueus bed- en badgoed

Fris en luxueus bed- en badgoed

geschreven door Constance

 

Walra, het kwaliteitsmerk voor bed- en badtextiel, heeft zijn collecties vernieuwd. Nieuwe kleuren, nieuwe dessins en nieuwe artikelen bieden nog meer mogelijkheden om uw slaapkamer en badkamer om te toveren tot een stijlvolle suite of luxe wellness-oord.

Voor de nieuwe collectie zijn twee eisen gesteld: de collecties moesten van prima kwaliteit zijn en helemaal van nu. Dat is met de nieuwe dessins en producten in de Seasons, Hotel en Sports Collection goed gelukt. Voor iedereen is binnen deze collecties een passende keuze in eigen stijl te maken. En nog betaalbaar ook!

Hieronder een uitleg waaruit de collecties precies bestaan: 

  • De Seasons Collection bestaat uit badgoed en hoeslakens in vrolijke kleuren en de dekbedovertrekken en strandlakens in vrolijke streep- en bloemdessins.
  • De Hotel Collection betekent luxe, luxe, luxe. Alle dessins zijn neutraal en chic en uitgevoerd in hoogwaardige kwaliteit katoen satijn of katoen perkal. Met luxe badgoed, badjassen, badslippers en mooi opgemaakte bedden creëer je het gevoel van een hotelsuite in je eigen huis.
  • De liefhebber van stoer textiel komt uit bij de Sports Collection met sportievere dessins zoals grote ruiten, stoere teksten of subtiele Breton strepen.
  • De Organic Collection is zoals hij was: mooie stoffen in neutrale kleuren. Helemaal van organisch en dus verantwoord textiel.

Ik heb nu al zin om onder de wol/katoen te gaan!

Helma van Hoof, Interieurtipgever Eindhoven e.o.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com