You are here: Home » Fashion » G-Star opent winkel in Beverly Hills

G-Star opent winkel in Beverly Hills

geschreven door Constance

Voor het eerst in de geschiedenis opent een Nederlands merk een winkel op Rodeo Drive in Beverly Hills (Los Angeles) en in mei as. gaat deze winkel open.

Op Rodeo Drive vind je oa. merken als Chanel, Gucci en Prada en G-Star winkel gaat dan ook RAWDeo Drive heten. In LA heeft G-Star al winkels in Santa Monica en Hollywood en ook in Soho (New York). Vandaag hebben zij een Catwalkshow tijdens de New York Fashionweek en zijn er plannen om nog meer winkels in de VS te openen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?