Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Nokia Treasure Tag Test; Nokia Treasure Tag
  • Nokia Treasure Tag vindt je sleutels terug Nokia Treasure Tag vindt je sleutels terug
  • Test; Nokia Lumia 930 Test; Nokia Lumia 930
  • Lancering Nokia Lumia 930 Lancering Nokia Lumia 930
  • Nieuwe Nokia Lumia 630 komt eraan Nieuwe Nokia Lumia 630 komt eraan
  • Nokia lanceert Windows Tablet; Lumia 2520 Nokia lanceert Windows Tablet; Lumia 2520
ladygadgets

Gadget Test: Nokia C7

Afgelopen week stond er weer een koerier bij mij op de stoep met een pakje; de Nokia C7, en het is de bedoeling dat ik deze aan een test ga onderwerpen. (Eergisteren werd bekend dat Nokia een vergaande samenwerking aangaat met Microsoft, dus krijgen alle mobieltjes Mobile 7, maar de C7 heeft nog het Symbian 3 Smartphone software).

De Nokia C7 heeft een 3,5-inch AMOLED-touchscreen display en heeft verder een 8 megapixel camera met dubbele LED-flitser en ook kan je video’s in HD kwaliteit opnemen.  Natuurlijk is ook deze Nokia voorzien van Ovi Maps en kan je het 8 GB geheugen uitbreiden met een 32 GB MicroSD kaart. Verder heeft de Nokia C7 Bluetooth 3.0, WiFi, een FM-radio, push e-mail, voice-dial en voice-command. Met de QuickOffice document viewer zijn Word-, Excel-, PowerPoint- en PDF-bestanden te bekijken. De Nokia C7 is er in het zwart, zilver of bruin.

Ik ga dus de aankomende tijd met deze Nokia C7 op pad en binnenkort lezen jullie mijn ervaringen en uitgebreide verslag.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?