You are here: Home » Gadget test » Gadget Test: Nokia C7

Gadget Test: Nokia C7

geschreven door Constance

Afgelopen week stond er weer een koerier bij mij op de stoep met een pakje; de Nokia C7, en het is de bedoeling dat ik deze aan een test ga onderwerpen. (Eergisteren werd bekend dat Nokia een vergaande samenwerking aangaat met Microsoft, dus krijgen alle mobieltjes Mobile 7, maar de C7 heeft nog het Symbian 3 Smartphone software).

De Nokia C7 heeft een 3,5-inch AMOLED-touchscreen display en heeft verder een 8 megapixel camera met dubbele LED-flitser en ook kan je video’s in HD kwaliteit opnemen.  Natuurlijk is ook deze Nokia voorzien van Ovi Maps en kan je het 8 GB geheugen uitbreiden met een 32 GB MicroSD kaart. Verder heeft de Nokia C7 Bluetooth 3.0, WiFi, een FM-radio, push e-mail, voice-dial en voice-command. Met de QuickOffice document viewer zijn Word-, Excel-, PowerPoint- en PDF-bestanden te bekijken. De Nokia C7 is er in het zwart, zilver of bruin.

Ik ga dus de aankomende tijd met deze Nokia C7 op pad en binnenkort lezen jullie mijn ervaringen en uitgebreide verslag.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Tweets die vermelden Gadget Test: Nokia C7 - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 13 februari 2011 - 12:37

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Constance Hage, blogotweet. blogotweet heeft gezegd: Gadget Test: Nokia C7: Afgelopen week stond er weer een koerier bij mij op de stoep met een pakje; de Nokia C7, … http://bit.ly/hvTswS […]

Reageer
Tweets die vermelden Gadget Test: Nokia C7 - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 13 februari 2011 - 12:37

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Constance Hage, blogotweet. blogotweet heeft gezegd: Gadget Test: Nokia C7: Afgelopen week stond er weer een koerier bij mij op de stoep met een pakje; de Nokia C7, … http://bit.ly/hvTswS […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com