You are here: Home » Columns » Sunday Market in de Westgasfabriek Amsterdam

Sunday Market in de Westgasfabriek Amsterdam

geschreven door Constance

Het is zondag en echt zo’n grijze dag dat je denkt… eigenlijk heb ik zin in heel veel te doen maar eigenlijk ook helemaal niet. En dan ineens is zo’n dag voorbij gevlogen en is er niets uit je handen gekomen en je bent niet eens even buiten geweest.

Vandaag is het voor mij dus zo’n dag. Al surfend, want dat ga je dan doen, kwam ik het volgende tegen: De Sunday Market in Amsterdam.

 ‘De Sunday Market is dé maandelijkse Fashion, Art & Designmarkt in Amsterdam.Elke 1e zondag van de maand vindt deze plaats. Deze markt is het platform voor ontwerpers, kunstenaars en creatieven is voor het publiek een laagdrempelige wijze om in aanraking te komen met uniek ontwerp.

Op de Sunday Market vind je een selectie van uiteenlopende ontwerpen op het gebied van interieur en product design, keramiek, mode, vintage, sieraden, accessoires, illustraties, betaalbare kunst en biologische producten. Gevestigde namen maar ook nieuw talent van de Rietveld Academie en de Design Academy doen mee!’

Hier word ik heel erg blij van! De eerste zondag van maart staat dus in mijn agenda om deze markt met vrienden en kids te gaan te gaan bezoeken. Ik weet zeker dat aan het einde van die dag ik niet het gevoel zal hebben dat de dag zonder iets te ondernemen is voorbijgevlogen!

Mart Renes

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Tweets die vermelden Sunday Market in de Westgasfabriek Amsterdam - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 14 februari 2011 - 09:10

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door wonen, Mart Renes. Mart Renes heeft gezegd: Leuk dagje uit en bijzonder design op de Sunday Market in de Westgasfabriek Amsterdam http://bit.ly/eC533R […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com