You are here: Home » Fashion » FitFlop werkt weer samen met Anna Sui

FitFlop werkt weer samen met Anna Sui

geschreven door Constance

De samenwerking van FitFlop met Anna Sui is nieuw leven ingeblazen. Ong. 2 winters geleden heeft deze ontwerper al de FitFlop Shakoha (een kort laarsjes) bedacht en voor de aankomende zomer gaat zij aan de slag met de bekende FitFlop teenslipper.

Anna Sui staat bekend om haar rustige kleuren, bloemen en zachte materialen en dit zie je ook terug in de Fiorella FitFlop. De bloemetjes zijn met gouden spijkers vastgezet op de zool die een houtlook heeft. Fiorella FitFlop is er in 2 kleuren, bruin en wit en is te koop in maten 36 t/m 43.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?