Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
shoppen

FitFlop werkt weer samen met Anna Sui

De samenwerking van FitFlop met Anna Sui is nieuw leven ingeblazen. Ong. 2 winters geleden heeft deze ontwerper al de FitFlop Shakoha (een kort laarsjes) bedacht en voor de aankomende zomer gaat zij aan de slag met de bekende FitFlop teenslipper.

Anna Sui staat bekend om haar rustige kleuren, bloemen en zachte materialen en dit zie je ook terug in de Fiorella FitFlop. De bloemetjes zijn met gouden spijkers vastgezet op de zool die een houtlook heeft. Fiorella FitFlop is er in 2 kleuren, bruin en wit en is te koop in maten 36 t/m 43.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?