You are here: Home » Gadget test » Gadget Test: Philips Daily Duo steelstofzuiger

Gadget Test: Philips Daily Duo steelstofzuiger

geschreven door Constance

Jullie hebben kunnen lezen dat ik ruim 2 weken geleden de Philips DailyDuo stofzuiger thuis gestuurd heb gekregen voor een uitgebreide test. (Dat artikel kan je nalezen.)

Ik ben helemaal enthousiast over het model (het is nl. een steelmodel) en het design (is echt erg mooi). Maar ik was wel heel benieuwd hoe deze (draadloze, oplaadbare) steelstofzuiger zou gaan zuigen. (Hij leek me nl. wel handig voor het zuigen tussendoor, maar dat ik het ‘zwaardere’ werk aan een normale stofzuiger zou moeten overlaten.) En dat was een grote verrassing: want de Philips DailyDuo zuigt echt fantastisch goed en dit geldt voor de geïntegreerde kruimelzuiger. Je kunt de DailyDuo op 2 standen zetten, normaal en een maximale zuigkracht. Ik heb alleen maar gebruik gemaakt van de ‘max’ stand en dan doet ie perfect zijn werk. En ook bij de kruimelzuiger heb ik niks te klagen, deze is nl. ideaal voor je traptreden en de kleine hoekjes. Het schoonmaken en legen van het apparaat is tevens een fluitje van een cent en ik betrap me erop dat ik vaker de DailyDuo pak (heeft ook met het ergonomische steelmodel te maken en het feit dat ie draadloos is) dan mijn andere (veel grotere) stofzuiger.

Even snel door mijn kantoor, het kattegrit opruimen of de ontbijttafel kruimelvrij maken, dit gaat toch echt wel sneller met de DailyDuo dan met een normale stofzuiger (eerst tevoorschijn halen, bukken om het snoer uit te rollen, stekker in het stopcontact, aanzetten,  zuigen, stekker weer uit het stopcontact halen en ding weer opbergen) terwijl de DailyDuo netjes in de gangkast staat te wachten (opgeladen en wel) totdat ie aan de slag kan (pakken, aanzetten, zuigen, uitzetten en terugzetten).

Conclusie: in 1e instantie dacht ik dat de Philips DailyDuo meer een (steel)stofzuiger zou zijn voor klein behuisden maar ook in een groter huis kan ie prima uit de voeten. Zeker als je regelmatig voor kleine tussendoor zuigmomentjes geen zin hebt om je normale stofzuiger te pakken. Hij kan heel veel stof aan en zeker omdat ie snoerloos is, kan ie overal prima bij. Ik ben echt erg blij met de DailyDuo, want ook door het gewicht neem je hem gemakkelijk mee van de ene verdieping naar de andere.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com