Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen
  • ZOOFF Socks, de ultieme sok voor in je laarzen ZOOFF Socks, de ultieme sok voor in je laarzen
  • L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana
  • L.K.Bennett Wedding Collectie L.K.Bennett Wedding Collectie
  • Saucony Spring Summer collectie Saucony Spring Summer collectie
shoppen

Nieuwe collectie Duo Boots

De zomercollectie van Duo Boots bevat weer een groot aantal nieuwe modellen schoenen (in 3 wijdtematen) en zomerlaarzen (in 21 kuitmaten).De schoenen zijn voornamelijk heel vrouwelijk in oa. zomerse pasteltinten en verschillende modellen zoals pumps, ballerina’s en sandalen.

In de Pale Nudes look domineren de poederachtige tinten en je vind in deze collectie diverse (hoge) pumps maar ook 2 ballerina’s (waaronder 1 met een peep-toe). En let vooral even op het dansschoentje Constance ;), deze heeft een T-strap en is versierd met speelse franjes.

De zomerlaarzen, uit de Sun Tanned look, zijn er in diverse modellen zoals Adriana, een enkellaarsje met een stilettohak en een gevlochten leren touwtje om de enkel en Tamora, een kniehoge laars met een houten hak en gespjes op je kuiten.

De Desert Glam serie is een combinatie van stijlen, zoals een stoere peep-toe pump met een houten plateauzool (Cleopatra) of de platte sandaal Camillo, die 2 brede banden om je enkel heeft.

En de Summer Colour collectie is perfect voor een strandvakantie of een lekker feest in een beach club want de su├Ęde peep-toe plateauzool pump Portia loopt heerlijk en dit geldt ook voor Cordelia met haar houten zool. Geheel nieuw is de allereerste Duo sneaker, Marina. Zij is gemaakt van lakleer en sluit met lintveters.

De dierenprints in de Skin Deep look zijn er in snake, iguana en croco. Zo zijn er de sandalen Strato en Lucius, met een stevige hak, maar ook Claudius, een superplat sandaaltje.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?