You are here: Home » Accessoires » Gadget Test: Samsung Galaxy Ace

Gadget Test: Samsung Galaxy Ace

geschreven door Constance

Jullie hebben mijn verslag kunnen lezen over de AIFW en de uitreiking van de allereerste Samsung Galaxy Ace (incl. de must-have Supertrash phonebag) aan Olcay Gulsen, de eigenaresse van Supertrash. (Heb je dit gemist, lees het dan hier na.)

De Samsung Galaxy Ace S5830 is, net als haar oudere broer, een Android smartphone, dus ook op de Ace kan je allerlei (gratis) Apps downloaden vanuit Android Market, maar er zijn ook een aantal verschillen tussen de Galaxy S en de Galaxy Ace; de Ace heeft een minder groot intern geheugen (158 MB, dat je kunt uitbreiden met een microSD tot 32 GB. Er wordt standaard bij de Ace een microSD van 2GB meegeleverd) en zij is een stuk goedkoper. Verder heeft de Galaxy S een 1GHz-processor en de Ace een 800 MHz-chip. Het display is ook kleiner (3,5 inch tegen 4-inch voor de Galaxy S) en ook is het display minder scherp (TFT bij de Ace en AMOLED bij de Galaxy S).

Voor de rest is de Ace hetzelfde als de Galaxy S: Android 2.2, een 3G netwerk, WiFi, Bluetooth 2.1 en de Samsung Social Hub. Natuurlijk zit ook, ideaal voor lange nagels, Samsung Swype op de Ace.  Verder kan je allerlei documenten bekijken dmv. ThinkFree-documentviewe en is de Ace te gebruiken als navigatie dmv. Google Maps en de ingebouwde GPS. En je hebt altijd je favoriete muziek bij je dmv. de mediaplayer en de FM-radio.

Zoals jullie weten ben ik een fan van de Samsung mobieltjes en ik ben ook reuze in mijn nopjes met Galaxy Ace. Ondanks het feit dat er een aantal kleine dingetjes niet op de Ace zitten die wel op de Galaxy S zitten, vind ik de Galaxy Ace een echte ladysmartphone (komt oa. ook door de kleur, ik heb haar in het wit) en de vorm (ze is iets kleiner en daardoor eleganter). En ik heb de Ace nu al aan een aantal dames laten zien en al deze dames vonden haar gelijk mooi en compact. Ik denk dat de Ace een perfecte Android telefoon is voor iedereen die een (goedkopere) smartphone wil hebben waarmee je je mail kunt lezen, op internet kunt surfen en je sociale contacten (Facebook etc.) kunt onderhouden en in het bijzonder voor fashionable ladies die ook nog eens gezien willen worden met een mooie smartphone bag van Supertrash.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com