Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dove Winter Care huidverzorging Dove Winter Care huidverzorging
  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
shoppen

Vitamines in een spray

Toevallig zat er laatst bij mij in een goodiebag een Vitamine spray en dat zoiets dergelijks bestond wist ik niet.

De Vitamin Spray It is ideaal voor iedereen (jong en oud) die moeite hebben om (grote) pillen te slikken. De Vitamin Spray It zijn er in heel verschillende varianten, zoals oa. Anti-Oxidanten, Vrouw Vitaal, Multi-Vitaminen, Kinder-Multi, Direct Energie. het voordeel van de Vitamin Spray It is dat je geen pillen hoeft te slikken en dat de ingrediƫnten 10x beter werken dan normale vitamines. Spray aan beide binnenkanten van je wang en dat is alles. Je kunt de Vitamin Spray It online bestellen, en vandaag besteld = morgen in huis.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?