Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen
  • Feraggio pumps zijn de perfecte pumps Feraggio pumps zijn de perfecte pumps
  • L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana
  • Nieuwe Bandajanas slipper, met sleehak Nieuwe Bandajanas slipper, met sleehak
  • DUO lanceert party collectie DUO lanceert party collectie
  • Een handtas voor je hoge hakken Een handtas voor je hoge hakken
shoppen

Christian Louboutin sleehakken

Ben je geen held(in) in het lopen op torenhoge stiletto hakken, maar wil je toch dolgraag een paar Christian Louboutin’s in je (Imelda Marcos schoenen) kast hebben staan die je wel gewoon kunt dragen?

Dan heb ik goed nieuws voor je, want nu is er de Louboutin ‘Une Plume’ en dit is een peep-toe pump met een sleehak! De Une Plume is gemaakt van lakleer (in de kleuren fuchsiaroze of zwart) en heeft een sleekhak en plateauzool gemaakt van kurk. En bij deze Louboutin pumps hoort ook een bijpassende tas: de Riviera Clutch. De complete set kost je slechts 1.590 dollar (ofwel euro 1.300) maar dan heb je wel een paar Christian Louboutin pumps die fantastisch zitten.

ps. Misschien een leuk weetje: ik kan zelf redelijk op hoge hakken lopen maar ik zag de torenhoge modellen van Christian Louboutin echt niet zitten, mij veel te hoog. Maar sinds kort staat er een paar in mijn kast en ze lopen inderdaad erg goed. Dus het klopt wel dat de pasvorm en de stand, onder je hiel, van de hak een wereld van verschil maakt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?