You are here: Home » Fashion » Christian Louboutin sleehakken

Christian Louboutin sleehakken

geschreven door Constance

Ben je geen held(in) in het lopen op torenhoge stiletto hakken, maar wil je toch dolgraag een paar Christian Louboutin’s in je (Imelda Marcos schoenen) kast hebben staan die je wel gewoon kunt dragen?

Dan heb ik goed nieuws voor je, want nu is er de Louboutin ‘Une Plume’ en dit is een peep-toe pump met een sleehak! De Une Plume is gemaakt van lakleer (in de kleuren fuchsiaroze of zwart) en heeft een sleekhak en plateauzool gemaakt van kurk. En bij deze Louboutin pumps hoort ook een bijpassende tas: de Riviera Clutch. De complete set kost je slechts 1.590 dollar (ofwel euro 1.300) maar dan heb je wel een paar Christian Louboutin pumps die fantastisch zitten.

ps. Misschien een leuk weetje: ik kan zelf redelijk op hoge hakken lopen maar ik zag de torenhoge modellen van Christian Louboutin echt niet zitten, mij veel te hoog. Maar sinds kort staat er een paar in mijn kast en ze lopen inderdaad erg goed. Dus het klopt wel dat de pasvorm en de stand, onder je hiel, van de hak een wereld van verschil maakt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com