You are here: Home » Fashion » SIS by Spijkers & Spijkers

SIS by Spijkers & Spijkers

geschreven door Constance

Ik ben zojuist thuis gekomen van de AIFW en ik heb de catwalkshow van Spijkers & Spijkers bekeken.

De zusjes Spijkers zijn populair in binnen- en buitenland en met de 2e SIS collectie(Fast Ladies) is ook wel heel duidelijk waarom. Voor herfst/winter 2011/2012 blijven de wollen leggings en truien nog steeds populair, maar ook lange blouses (gedragen als een jurk) en comfortabele jurken en tuniekjes.

Voor mij was de showstopper toch wel de leren trenchcoat! Die wil ik echt hebben.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Pzvo2Ykfvvo[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?