You are here: Home » Fashion » Praktische leren tassen

Praktische leren tassen

geschreven door Constance

De voorjaarscollectie van H.J. de Rooy Lederwaren geeft je gelijk een gevoel van glamour en verre reizen.

En dat komt oa. door de kleuren, het mooie leer en de verschillende modellen. Je kunt de tassen en portemonnees prima gebruiken tijdens een shoppingtrip naar New York, een safari in Afrika of tijdens een romantisch weekendje weg. En ze zijn altijd, lekker Hollands, praktisch en functioneel.

Want wij, Nederlandse vrouwen, gaan bijna altijd voor een praktische oplossing en vragen zich regelmatig af of ie wel handig in gebruik is. En dat is bij de H.J. de Rooy Lederwaren absoluut het geval. En de avondtasjes, zoals de Tivoli, kan je overdag gebruiken (met of zonder schouderbandje) als portemonnee en ’s avonds als een clutch.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com