Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
  • Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis
  • Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go
  • Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue
  • Met Samsonite de piste op Met Samsonite de piste op
shoppen

Praktische leren tassen

De voorjaarscollectie van H.J. de Rooy Lederwaren geeft je gelijk een gevoel van glamour en verre reizen.

En dat komt oa. door de kleuren, het mooie leer en de verschillende modellen. Je kunt de tassen en portemonnees prima gebruiken tijdens een shoppingtrip naar New York, een safari in Afrika of tijdens een romantisch weekendje weg. En ze zijn altijd, lekker Hollands, praktisch en functioneel.

Want wij, Nederlandse vrouwen, gaan bijna altijd voor een praktische oplossing en vragen zich regelmatig af of ie wel handig in gebruik is. En dat is bij de H.J. de Rooy Lederwaren absoluut het geval. En de avondtasjes, zoals de Tivoli, kan je overdag gebruiken (met of zonder schouderbandje) als portemonnee en ’s avonds als een clutch.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?