You are here: Home » iPhone » Mail & Win: iPhone 4 hoesje

Mail & Win: iPhone 4 hoesje

geschreven door Constance

DEZE MAIL & WIN ACTIE IS AFGELOPEN

Hebben jullie afgelopen zondag verlekkerd zitten kijken naar het prachtige iPhone 4 hoesje van SwitchEasy DUO?

Ik ga iemand heel blij maken, want ik mag, namens Dress My iPhone, zo’n mooi SwitchEasy DUO (ter waarde van euro 29,95) cadeau geven. En wat moet je doen om dit hoesje te winnen?

Geef, voor 20 februari as., antwoord op de volgende vraag: Hoeveel modellen van SwitchEasy verkoopt Dress My iPhone? Mail je antwoord, incl. je naam en adresgegevens, ovv. iPhone 4 naar ladygadgets.blogo.nl@gmail.com. (De winnaar krijgt automatisch bericht, maar lees voordat je instuurt aub. even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com