You are here: Home » Shoppen » Sieraden uit Bali: Blessed Jewelz

Sieraden uit Bali: Blessed Jewelz

geschreven door Constance

Afgelopen zondag ben ik op de Modefabriek het sieradenmerk Blessed Jewelz (van de makers van Buddha to Buddha) tegengekomen en ik was gelijk verkocht.

Blessed Jewelz wordt door de beste goudsmeden op Bali, met de hand, gemaakt en daardoor zijn het unieke sieraden geworden. De locale bevolking wordt in het het hele proces betrokken waardoor er een bijzondere samenwerking is ontstaan. De collectie bestaat uit kettingen, armbanden, oorbellen en ringen en je ziet duidelijke de Balinese invloeden in de ontwerpen terug. De sieraden worden gemaakt in geoxideerd sterling zilver of 14 karaats rosé verguld zilver, en worden gecombineerd met natuurlijke materialen zoals bot, hoorn, leer, roggenleer, ruwe diamant en halfedelstenen (rhodochrosiet, onyx en bergkristal).

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Cornelia 12 april 2016 - 17:28

Geweldig mooie sieraden.

Reageer
Conelia 12 april 2016 - 17:30

Heb al meerdere sieraden.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com