Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
shoppen

Sieraden uit Bali: Blessed Jewelz

Afgelopen zondag ben ik op de Modefabriek het sieradenmerk Blessed Jewelz (van de makers van Buddha to Buddha) tegengekomen en ik was gelijk verkocht.

Blessed Jewelz wordt door de beste goudsmeden op Bali, met de hand, gemaakt en daardoor zijn het unieke sieraden geworden. De locale bevolking wordt in het het hele proces betrokken waardoor er een bijzondere samenwerking is ontstaan. De collectie bestaat uit kettingen, armbanden, oorbellen en ringen en je ziet duidelijke de Balinese invloeden in de ontwerpen terug. De sieraden worden gemaakt in geoxideerd sterling zilver of 14 karaats rosé verguld zilver, en worden gecombineerd met natuurlijke materialen zoals bot, hoorn, leer, roggenleer, ruwe diamant en halfedelstenen (rhodochrosiet, onyx en bergkristal).

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?