You are here: Home » Shoppen » Italiaanse tassen

Italiaanse tassen

geschreven door Constance

Nog even op de valreep voordat 2011 begint, vanaf maart as. komt er een nieuw Italiaans tassenmerk naar Nederland.

CAPOVERSO maakt tassen die vrouwen gebruiken voor overdag en ’s avonds. De collecties van CAPOVERSO worden gemaakt met in het achterhoofd de onafhankelijke geest van de moderne vrouw, dus de vrouw die midden in het leven staat en die van glamour houdt maar ook praktisch is. De tassen van de spring/summer 2011 collectie hebben swingende namen zoals Macarena, Salsa, Mambo. Het resultaat is een vrouwelijke, originele collectie, in de Benelux verkrijgbaar via www.neobrera.com. Prijzen van 80-200 euro.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com