You are here: Home » Ladygadgets » Mail & Win: Haal meer uit je Card

Mail & Win: Haal meer uit je Card

geschreven door Constance

Vorige maand hebben jullie al kunnen lezen dat je geld kunt verdienen als je online shopt en met je MasterCard je betalingen doet, via de website haalmeeruitjecard.nl.

En omdat ook bij de Bijenkorf geld te verdienen valt mag ladygadgets.blogo.nl ism. haalmeeruitjecard.nl en de Bijenkorf een aantal mooie prijzen weggeven!

Je kunt deze maand kans maken op de volgende prijzen:

een van de 10 Bijenkorf cadeaukaarten twv. euro 25,- of een van de 5 Bijenkorf cadeaukaarten twv. euro 50,- per stuk, dus zo wordt winkelen in de dure januari maand een stuk leuker!

Wat moet je doen om een van de Bijenkorf cadeaukaarten te winnen? Geef voor 31 januari as. je antwoord (incl. je naam en adresgegevens), op de vraag: Met welke creditcard kan je geld verdienen als je online shopt? Mail dit, ovv. CreditCard, naar: ladygadgets.blogo.nl@gmail.com

(De winnaars krijgt automatisch bericht, maar lees voordat je instuurt aub. even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com