Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
  • Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep
ladygadgets

Ikea app

Speciaal om het nieuwe jaar in te luiden (en om je nieuwe champagneglazen te laten kopen) heeft Ikea een ‘proost’ ofwel de Ikea Skål app bedacht.

Je kiest eerst je glas (waarbij je gelijk kan zien wat het kost), vult het daarna met drank (let op: je moet minimaal 17 jaar oud zijn om deze app te downloaden) en dan maakt de app contact met je camera waardoor je je omgeving ziet en het net lijkt alsof jij het glas vasthoudt. Daarna kan je gaan proosten met iemand anders die ook de Ikea Skål app heeft, je hoort de glazen klinken (in je uppie moet je de app even schudden) en ook worden al je gegevens uitgewisseld. Verder maakt de app ook een foto zodat je het toast moment kunt delen op Facebook en/of Twitter.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?