You are here: Home » iPad » Ikea app

Ikea app

geschreven door Constance

Speciaal om het nieuwe jaar in te luiden (en om je nieuwe champagneglazen te laten kopen) heeft Ikea een ‘proost’ ofwel de Ikea Skål app bedacht.

Je kiest eerst je glas (waarbij je gelijk kan zien wat het kost), vult het daarna met drank (let op: je moet minimaal 17 jaar oud zijn om deze app te downloaden) en dan maakt de app contact met je camera waardoor je je omgeving ziet en het net lijkt alsof jij het glas vasthoudt. Daarna kan je gaan proosten met iemand anders die ook de Ikea Skål app heeft, je hoort de glazen klinken (in je uppie moet je de app even schudden) en ook worden al je gegevens uitgewisseld. Verder maakt de app ook een foto zodat je het toast moment kunt delen op Facebook en/of Twitter.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com