Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
ladygadgets

H&M iPad app

Sinds kort is er ook een H&M iPad app te downloaden. H&M-applicatie nu ook voor de iPad, nadat er een tijdje geleden al een iPhone app was gelanceerd.

Tegelijk heeft H&M zgn. push-notificaties toegevoegd aan de app zodat je weet wanneer een nieuwe collectie beschikbaar is of wanneer de sale begint. De iPad app een uitvergrote versie van de iPhone app. Via panelen (dmv. scrollen) biedt de applicatie toegang tot kleding die H&M graag onder de aandacht wil brengen. Als je er op klikt draait het paneel om en kun je door het onderwerp heen gaan. En alles kan je ook delenĀ  met vrienden via mail of sociale netwerken of een verlanglijstje maken. Ook kan je een winkel zoeken via Google Maps, waarbij je per winkel de afdeling en collecties kunt zien.

En nu nog even een H&M app lanceren voor Android aub!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?