You are here: Home » Ladygadgets » H&M iPad app

H&M iPad app

geschreven door Constance

Sinds kort is er ook een H&M iPad app te downloaden. H&M-applicatie nu ook voor de iPad, nadat er een tijdje geleden al een iPhone app was gelanceerd.

Tegelijk heeft H&M zgn. push-notificaties toegevoegd aan de app zodat je weet wanneer een nieuwe collectie beschikbaar is of wanneer de sale begint. De iPad app een uitvergrote versie van de iPhone app. Via panelen (dmv. scrollen) biedt de applicatie toegang tot kleding die H&M graag onder de aandacht wil brengen. Als je er op klikt draait het paneel om en kun je door het onderwerp heen gaan. En alles kan je ook delen  met vrienden via mail of sociale netwerken of een verlanglijstje maken. Ook kan je een winkel zoeken via Google Maps, waarbij je per winkel de afdeling en collecties kunt zien.

En nu nog even een H&M app lanceren voor Android aub!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com