Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm
  • Met hulp van CATRICE worden alle vermoeide vrouwen weer mooie vrouwen Met hulp van CATRICE worden alle vermoeide vrouwen weer mooie vrouwen
  • essence Fall Back to Nature essence Fall Back to Nature
  • L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen
  • Kruidvat Solait & Originals Sun Care zonverzorging Kruidvat Solait & Originals Sun Care zonverzorging
  • Summerproof met Kruidvat Summerproof met Kruidvat
shoppen

Kruidvat lichaamsverzorging

Afgelopen week kreeg ik een heel zonnig pakket afgeleverd en daarop stonden een aantal nieuwe producten van het Kruidvat, nl. Kruidvat Bodyfruit.

Dit is een lichaamsverzorgingslijn die ervoor zorgen dat je huid weer zacht en soepel wordt en dat is met deze koude dagen wel erg lekker. Alle producten (body scrubs, body lotions, body butters en shower gels) zijn verkrijgbaar in 3 verschillende geuren: Coconut & Shea Butter, Mango & Papaya en Cranberry & Pomegranate. Je waant je gelijk op een tropisch eiland als deze producten gebruikt want je huid ruikt heerlijk fris & fruitig. Alle producten zijn dermatologisch getest en voor de prijs hoef je het niet te laten, want je betaalt euro 1,99 voor de douche gel en het duurste product is de body scrub voor euro 2,89.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?