You are here: Home » Beauty » Kruidvat lichaamsverzorging

Kruidvat lichaamsverzorging

geschreven door Constance

Afgelopen week kreeg ik een heel zonnig pakket afgeleverd en daarop stonden een aantal nieuwe producten van het Kruidvat, nl. Kruidvat Bodyfruit.

Dit is een lichaamsverzorgingslijn die ervoor zorgen dat je huid weer zacht en soepel wordt en dat is met deze koude dagen wel erg lekker. Alle producten (body scrubs, body lotions, body butters en shower gels) zijn verkrijgbaar in 3 verschillende geuren: Coconut & Shea Butter, Mango & Papaya en Cranberry & Pomegranate. Je waant je gelijk op een tropisch eiland als deze producten gebruikt want je huid ruikt heerlijk fris & fruitig. Alle producten zijn dermatologisch getest en voor de prijs hoef je het niet te laten, want je betaalt euro 1,99 voor de douche gel en het duurste product is de body scrub voor euro 2,89.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com