You are here: Home » Home gadgets » Vrouwelijke weegschaal

Vrouwelijke weegschaal

geschreven door Constance

Heb je gisteren toch weer teveel gegeten en ‘moet’ je vandaag nog naar je (schoon)familie voor een 2e Kerstdiner?

Schaf dan na deze, dikmakende dagen, een vrouwelijke weegschaal aan. Het Japanse merk Elecom heeft 2 nieuwe weegschalen ontworpen: Sweet Palette BS F-100 en de BS N-100. Beide modellen zijn er in het wit, lichtroze en fuchsia. De BS F-100 weegt niet alleen je gewicht maar meet ook je lichaamsvet, hoeveelheid spieren en het aantal kilo’s van je botten. Het andere model geeft alleen je gewicht. Na afloop van het wegen kan je het LCD scherm netjes wegklappen, waardoor je een mooi compact doosje overhoudt dat er niet uitziet als een weegschaal.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Tweets die vermelden Vrouwelijke weegschaal: Heb je gisteren toch weer teveel gegeten en ‘moet’ je vandaag nog naar je (schoon)famili... -- Topsy.com 26 december 2010 - 18:18

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Stephan Fellinger, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Vrouwelijke weegschaal: Heb je gisteren toch weer teveel gegeten en ‘moet’ je vandaag nog naar je (schoon)famili… http://bit.ly/hHW1HV […]

Reageer
Tweets die vermelden Vrouwelijke weegschaal: Heb je gisteren toch weer teveel gegeten en ‘moet’ je vandaag nog naar je (schoon)famili... -- Topsy.com 26 december 2010 - 18:18

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Stephan Fellinger, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Vrouwelijke weegschaal: Heb je gisteren toch weer teveel gegeten en ‘moet’ je vandaag nog naar je (schoon)famili… http://bit.ly/hHW1HV […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com