Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Weight Watchers lanceert 2 weegschalen Weight Watchers lanceert 2 weegschalen
  • Perfect Drink App Controlled Smart Cocktails & Bartending Perfect Drink App Controlled Smart Cocktails & Bartending
  • Nieuwe keuken; Perfect Bake App Controlled Smart Baking Nieuwe keuken; Perfect Bake App Controlled Smart Baking
  • Princess Traveller San Francisco koffer Princess Traveller San Francisco koffer
  • Test; Withings slimme weegschaal Test; Withings slimme weegschaal
  • NewFysic weegmoment; na de vakantie NewFysic weegmoment; na de vakantie
ladygadgets

Vrouwelijke weegschaal

Heb je gisteren toch weer teveel gegeten en ‘moet’ je vandaag nog naar je (schoon)familie voor een 2e Kerstdiner?

Schaf dan na deze, dikmakende dagen, een vrouwelijke weegschaal aan. Het Japanse merk Elecom heeft 2 nieuwe weegschalen ontworpen: Sweet Palette BS F-100 en de BS N-100. Beide modellen zijn er in het wit, lichtroze en fuchsia. De BS F-100 weegt niet alleen je gewicht maar meet ook je lichaamsvet, hoeveelheid spieren en het aantal kilo’s van je botten. Het andere model geeft alleen je gewicht. Na afloop van het wegen kan je het LCD scherm netjes wegklappen, waardoor je een mooi compact doosje overhoudt dat er niet uitziet als een weegschaal.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?